Sposób przygotowania

Dorsza solimy ,doprawiamy pieprzem i smażymy go na patelni grillowej. Jeden kawałek dorsza dusimy widelcem i dodajemy do ugotowanego ryżu .Grzybki mun zalewamy wrzątkiem ,odstawiamy na 5 min i gotujemy . Odsączamy studzimy i kroimy drobno.Grzybki dodajemy do ryzu i poduszonego dorsza,doprawiamy oliwą pieprzem i solą .Ryż kładziemy obok usmażonego płata dorsza ozdabiamy pokrojonym pomidorkiem ,kropimy cytryną

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można wszystko posypać czerwoną słodką papryką
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wyjątkowe ,pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !