Sposób przygotowania

Ser pokroić o grubości 0,5 cm. Miód dać na patelnię i mocno podgrzać. Na rozgrzany miód dawać plastry miodu. Jak ser zmięknie wyłożyć na talerz i polać rozgrzanym miodem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe trzeba spróbować tego połączenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !