Sposób przygotowania

Żeberka podzielić na porcje. Umytą cebulkę dać na dno garnka, na nią żeberka. Na mięso wlać wódkę, wodę, ocet, sos sojowy i cukier. Pod przykryciem doprowadzić do gotowania, potem zmniejszyć ogień i dusić ok. 2 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak żeberka-to coś dla mnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z wódką jeszcze nie robiłam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    może zamiast wódki winka dodać ?
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jak dawno nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    musze zrobić tym sposobem,świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !