Sposób przygotowania

Margarynę roztopić, dodać do niej mąkę i zrobić zasmażkę. Przygotowaną zasmażkę rozprowadzić wodą i zagotować. Dodać kostkę bulionową i koncentrat. Kiełbaski pokroić w plasterki i zagotować. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    robią wrażenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne klopsiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super pomysł na kiełbaskę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybkie jedzonko:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre tez z parówkami
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    muszą być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !