Sposób przygotowania

Pieczarki podsmażamy na oleju, wrzucamy do gotującego się bulionu. Potem podsmażamy pokrojona na półplasterki białą i jasnozieloną część pora, również dodajemy do zupy. Gotujemy ok 20 min, doprawiamy śmietaną, solą i pieprzem. Podajemy z ugotowanym osobno makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię zupy,pieczarkową też.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robiłam z dwa dni temu ale bez pora

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !