Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek z cebulą na maśle z ziołami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek wędzony 300 gram
cebula biała 1 szt.
masło 3 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z cebulą na maśle z ziołami

Boczek kroimy na cienkie plasterki, cebulę w niedużą kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać boczek z cebulą oraz zioła prowansalskie. Wymieszać. Chwilę smażyć, aż cebulka się zeszkli. Ciepłe podawać na pieczywie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 22.11.2011 18:46
pyszna kolacyjka !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak