Sposób przygotowania

Mięso opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na 8 kotletów. Każdy kotlet lekko zbić tłuczkiem, z obu stron posmarować cienko musztardą i posypać obficie przyprawą Prymat Przyprawa do Karkówki. Mięso odstawić do lodówki na 2-3 godziny. Po wyjęciu z lodówki, każdy kotlet lekko skropić oliwą i piec na mocno rozgrzanym grillu po 5-7 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    no to na grilla
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    szkoda że już po sezonie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    pikantna karkówka nie jest zła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !