Sposób przygotowania

Miód rozpuszczamy na patelni. Gdy będzie gorący kładziemy na patelnię pokrojonego wzdłuż banana. Pieczemy z dwóch stron, aż nabierze żółtego koloru. Czekoladę (w tym przypadku to był świąteczny zając, którego nikt nie chciał) kruszymy i podgrzewamy w garnuszku. Gdy czekolada rozmięknie można ją chwilkę potrzymać na ogniu, by zrobiła się chrupiąca. Mieszamy i rozdrabniamy, by były to małe cząstki. Posypujemy nią banana i serwujemy na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    bardzo słodkie i smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pewnie słodziutkie bardzo:]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam tak podane banany!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna sprawa z tym bananem.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybki a jaki smaczny deserek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    raczej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !