Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1szt
ogórek świeży 2szt
cebula czerwona 1szt
jabłka 2szt
por
ser feta opakowanie
szczypiorek pęczek
Sos sałatkowy:
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta

Kapustę oczyścić, pokroić w paski. Ogórki obrać, pokroić w kostkę, posolić i odcisnąć sok. Cebulę pokroić w krążki. Jabłka obrać i pokroić w pół plastry. Por pokroić w krążki, posolić po czym odcisnąć sok. Szczypiorek posiekać. Ser pokroić w kostkę. Przygotować sos wg przepisu, całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.11.2011 11:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak