Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1szt
ogórek kiszony 3szt
ogórek świeży 2szt
por
majonez słoik
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z porem

Kapustę oczyścić i pokroić w paski. Ogórki kiszone obrać i pokroić w paski. Ogórki świeże pokroić w paski, posolić, odcisnąć sok. Por oczyścić, pokroić w krążki, posolić, odcisnąć sok. Cebulkę drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 29.01.2012 16:28
dobry dodatek do obiadku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak