Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej z winogronami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1szt
koper pęczek
oliwa 3łyżki
sok z cytryny 1szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej z winogronami

Kapustę oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytr. Jabłko obrać i zetrzeć tak jak kapustę. Winogrona przekroić na pół i usunąć pestki . Koper posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać oliwę i pozostały sok. Wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak