Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso 30 dag
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
mrożone ziemniaczane kulki 20 dag
gruszka 2
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z mięsem

Mięso wymieszać z jakiem, przyprawić. Formować kulki, panierować w bułce, smażyć na oleju. Potem ziemniaczane kulki podsmażyć. Gruszki pokroić na kawałki. Na patyki nadziewać na przemian mięso, ziemniaczane kulki, winogrona i gruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 18.04.2013 10:05
interesujące
Smerfetka250 07.04.2012 11:53
ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak