Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kapusta 1 główka
mięso mielone 60 dag
ryż 1 szklanka
jajko 1
mleko 1 szklanka
cebula 1
pomidor 4
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z ryżem

Z kapusty wyciąć głąb, gotować. Zagotować ryż. Cebulę pokroić, wymieszać z mięsem, jajkiem, ryżem i przyprawami. W każdy liść kapusty kłaść farsz, zawinąć go, włożyć do garnka. Zalać wodą, wrzucić pokrojone pomidory i gotować 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 27.11.2011 10:22
fajne pewnie gotuje sie
Ela15 24.11.2011 20:09
lubię gołąbki, ale takich jeszcze nie jadłam Mam pytanie co robi się z tym mlekiem?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak