Sposób przygotowania

Opłukaną fasolę moczymy w zimnej wodzie przez 12 godz. Później gotujemy ją w tej samej wodzie ok. 15 min. Oliwę rozgrzać i smażyć pokrojoną cebulę oraz posiekany czosnek. Posypać natką pietruszki i doprawić do smaku. Fasolę dać do naczynia żaroodpornego, posypać tymiankiem i podsmażonymi warzywami. Piec ok.30 min w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysłó
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    ale pyszne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej nie jadłam jeszcze.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    1/2 kg fasoli to taka mała porcja wychodzi /
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacyjna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !