Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
Rodzynki moczymy we wrzątku 5 minut, po czym kroimy na części.
Słonecznik, migdały i pestki dyni prażymy razem na suchej patelni. Następnie mieszamy z miodem i pokrojonymi rodzynkami.
Makaron nakładamy na talerze i polewamy śmietaną. Na środek nakładamy bakalie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki makaron
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    oryginalne dodatki do makaronu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    Ja lubie makaron prawie pod każdą postacia dletego często kombinuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !