Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie bułeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 porcje
keczup
parowki drobiowe
pieczarki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie bułeczki

Ciasto francuskie wyłożyć na stolnicę. Pieczarki pokroić drobno i usmażyć na patelni do momentu, aż zacznie odparowywać z nich woda. Następnie parówki ugotować. Ciasto francuskie pokroić na mniejsze porcje. Na każdą porcję nałożyć trochę keczupu i rozsmarować. Następnie włożyć trochę pieczarek i dać pół parówki. Wszystko złożyć, i układać na brytfannie. Piec ok. 25 minut w temp. 200 st. C.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak