Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbić na grubość jaką lubimy, posypać solą i pieprzem. Jajka rozmącić. Kotlety panierować najpierw w mące, potem w jajkach, a na koniec obtoczyć w bułce tartej. Oliwę rozgrzać. Smażyć na niej kotlety na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię schabowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    schabowy zawsze smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    robie tak samo:]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    domowy schab najlepszy na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    do obiadku idealny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mogę powiedziec, z ei po mojemu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    w sumie to po mojemu też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    klasyka polskiej kuchni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Pyszne mięsko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Jaki pyszny kotlet schabowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    schabowe zawsze smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Dobry schabowy nigdy nie jest zły:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Kochane schabowe, bardzo je lubię, choć rzadko jem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    moje ulubione :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tradycja najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !