Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet schabowy po mojemu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 6 plasterków
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa do smażenia
bułka tarta pikantna do obtoczenia
mąka do obtoczenia
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet schabowy po mojemu

Plastry schabu rozbić na grubość jaką lubimy, posypać solą i pieprzem. Jajka rozmącić. Kotlety panierować najpierw w mące, potem w jajkach, a na koniec obtoczyć w bułce tartej. Oliwę rozgrzać. Smażyć na niej kotlety na złoto z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 01.09.2014 11:33
tradycja najlepsza
Ola1young 16.05.2014 17:23
moje ulubione :)
Malinka 01.03.2014 08:14
Kochane schabowe, bardzo je lubię, choć rzadko jem :)
czekoladka_m 05.11.2013 18:07
Dobry schabowy nigdy nie jest zły:)
Bernadeta1 25.05.2013 09:35
schabowe zawsze smaczne
Kasia36 15.05.2013 21:43
Jaki pyszny kotlet schabowy
Aannkaa82 31.03.2013 21:32
Pyszne mięsko :)
Ewelina38 09.09.2012 07:54
klasyka polskiej kuchni :)
Fiffi 11.06.2012 22:59
w sumie to po mojemu też:)
mic 07.05.2012 21:35
mogę powiedziec, z ei po mojemu
Kas2 06.05.2012 22:02
do obiadku idealny
DanutaS 24.01.2012 09:53
domowy schab najlepszy na obiad
Wafelek2601 12.01.2012 00:33
pycha
dianix 22.12.2011 11:58
robie tak samo:]
Izabela/bella81 10.12.2011 09:36
schabowy zawsze smaczny
Wacław 08.12.2011 21:10
smaczny !
Weronika_eM 29.11.2011 19:35
pycha
pacpaw 26.11.2011 20:05
lubię schabowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak