Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt.
szczypiorek/ pietruszka
masło 5 dag
śmietana 2 łyżki
tymianek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek

Ugotowane na twardo jajka drobno posiekać, bądź zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek bądź natkę pietruszki kroimy i łączymy z utartym masłem a następnie dodajemy do jajek. Mieszamy z tymiankiem. Na koniec dodajemy śmietanę \\, sól i pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak