Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie rozwijamy.Kroimy w wąskie prostokąty.Układamy na każdym pasku po jednej parówce.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ładnie się prezentują
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za takimi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne - przyrządzam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Też takie robię, fajne jako przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !