Sposób przygotowania

Migdały sparzyć gorącą wodą, obrać ze skórki. Następnie połowę winogron miksujemy z 10 g cukru pudru i sokiem z cytryny. Kremókę ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy pozostały cukier puder. Do kremówki dodajemy mus winogrony i delikatnie mieszamy. Następnie krem układamy na biszkopcie i dekorujemy pozostałymi winogronami i obranymi migdałami. Polecam.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny, zrobię taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !