Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt (przepis w mojej księdze: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/176147/czekoladowy-biszkopt.html ) przekroić na 3 części, tworząc 3 płaty.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ciemne ciasto, fajnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    jakie pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    slinka cieknie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    biszkopt gdzie indziej, krem też więc to jest przepis na posmarowanie ?
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ewa,Ewa opisz jakie w smaku skoro próbowałaś.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z pewnością taki tort by mi smakował. Przepysznie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !