Sposób przygotowania

KAPUSTĘ PEKIŃSKĄ KROIMY DOŚĆ DROBNO. KUKURYDZĘ ODSĄCZAMY OD ZALEWY I DODAJEMY DO KAPUSTY. JABŁKO ( BEZ SKÓRKI ) I PAPRYKĘ KROIMY W MAŁA KOSTKĘ I WSZYSTKIE SKŁADNIKI DKŁADNIE MIESZAMY. DO WYMIESZANEJ SAŁATKI DODAJEMY ZIOŁA DO SAŁATEK I 2-3 ŁYŻKI OLIWY. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY. RADA : OCZYWIŚCIE JAK JEST DUŻA KAPUSTA WTEDY NASZYCH SKŁADNIKÓW JAK PAPRYKA, JABŁKO CZY KUKURYDZA TRZEBA DAĆ WIĘCEJ.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    wspaniała
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sam bym taka zjadl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam takie pyszne sałatki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    witaminek moc i pyszny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo zdrowa i pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    często robię do kotleta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    może ja zrobię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    często taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    też taką robię pyszota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !