Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z pasta z oliwek i grzybków mun

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 1 szt
oliwa
oliwki czarne 6 szt
grzybki mun 2 łyżki
cytryna
Papryka słodka mielona Prymat
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z pasta z oliwek i grzybków mun

Dorsza solimy i smażymy na patelni grillowej . Grzybki mun zalewamy wrzątkiem nakrywamy po ok 10 min gotujemy z 5 min . Odcedzamy studzimy . Rozdrabniamy grzybki i oliwki z dodatkiem oliwy . Solimy pastę i dodajemy pieprz do smaku .Wykładamy na dorsza .Ozdabiamy cytryną i papryką mieloną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 21.11.2011 07:16
Ozdabiamy natką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak