Sposób przygotowania

Z kostek przygotować wywar. W gorącym wywarze rozpuścić serki. Zagotować. Zupę zdjąć z ognia doprawić do smaku chrzanem, solą, pieprzem i posypać posiekaną zieleniną. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    hm... sprobuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł i pewnie pysznie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna zupka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    no niezły pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !