Sposób przygotowania

7 papryk pokroić na połówki i wrzucić do gotujące osolonej wody na 5 min. 4papryki pokroić w kostkę i też wrzucić do osolonej wody, gotować, odcedzić i zmiksować. Makaron ugotować, odcedzić. Ser zetrzeć na tarce, boczek drobno pokroić, zieleninę posiekać i wszystko razem wymieszać z makaronem. Papryki napełnić przygotowanym farszem. Śmietanę wymieszać z jajkami i polać farsz. Przygotowane papryczki dać do naczynia żaroodpornego i podlać zmiksowaną papryką wymieszaną z bulionem. Piec ok. 20 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo ciekawa propozycja...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    śweitne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam je
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !