Sposób przygotowania

Grzyby, umyć, namoczyć i ugotować w tej samej wodzie. Oczyszczoną kaszę zalać wywarem i ugotować. Obrane ziemniaki pokroić w kostkę i dodać do gotującej kaszy. Ugotowane grzyby pokroić w paski i dodać do zupy. Na koniec dodać śmietanę, zagotować, doprawić do smaku i posypać posiekaną pietruszkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takiej wersji krupnika jeszcze nie jadlam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takiego krupniku jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !