Sposób przygotowania

Pokrojoną w paski cielęcinę usmażyć na oleju, ostudzić. Ziemniaki ugotować w mundurkach w osolonej wodzie. Ogórki, jabłka i obrane ziemniaki pokroić w słupki. Jajko ugotować i posiekać. Porę pokroić w kółeczka. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i sokiem z cytryny. Doprawić solą i posypać posiekaną natką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł i pewnie smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł i pewnie smaczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mmświetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !