Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maślanka na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maślanka 1 litr
mąka 3 łyzeczki
śmietana 3/4 szkl
koper świeży
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Maślanka na ciepło

Do maślanki dać posiekany koperek, sól i mąkę. Wszystko wymieszać i zagotować. Do gotującej maślanki wlać śmietanę i doprawić solą. Podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 26.08.2013 12:22
ciekawy przepis
IKrakowianka 23.07.2012 22:28
ciekawe
jeta72 19.06.2012 21:36
fajna :-)
Aneta41 28.05.2012 11:28
fajna
MagdaXXX 03.05.2012 10:42
tak jeszcze nie jadłam maślanki
pipi765 20.01.2012 11:44
pyszne sa
Monika193
Monika193 18.01.2012 11:31
super
berys18 05.01.2012 20:37
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak