Sposób przygotowania

warzywa umyć,marchew obrać seler i por oczyścić i pokroić w cienkie długie paski,w rondelku zagotować bulion wrzucić warzywa i gotować na małym ogniu przez 3min.osączyć warzywa,filet z ryby umyć przekroić wzdłuż na połowę doprawić solą i pieprzem,na 4 kawałkach folii aluminiowej układać porcję warzyw na nie rybę i na wierzch posiekany koperek i łyżkę kwaśnej śmietany podlać 3 łyżkami wywaru z warzyw ciasno zawinąć i upiec na rozgrzanym grillu przez ok.20-30min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna rybka ,mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !