Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną ugotować w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej, odcedzić, ostudzić. Do miski włożyć mięso, dodać zimną kaszę, drobno posiekaną papryczkę chili, przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko, posiekaną cebulę, odrobinę gałki muszkatołowej, soli i pieprzu do smaku. Wszystko dokładnie wyrobić. Z masy mięsnej formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś innego,fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !