Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej i chrzanu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
sczypior pęczek
jabłko 2szt
chrzan słoik
jogurt naturalny 1szt
majonez 3łyzki
sok z cytryny 1szt
sól
pieprz
kapusta czerwona 1szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej i chrzanu

Kapustę oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytr. Cebulę i szczypiorek drobno posiekać. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jogurt, majonez, chrzan wymieszać, dodać do pozostałych składników. Przyprawić i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak