Sposób przygotowania

Bagietkę dzielimy na 3 części , paluszki wstawiamy , kapustę płuczemy szatkujemy i wrzucamy do miseczki , marchewkę ścieramy wsypujemy cukier , pieprz , oliwę i mieszamy . Cebule pokroić na pół krążki . Każdy kawałek bagietki nacinamy wzdłuż wkładamy porcję surówki ,kawałki cebuli i na to idzie na koniec paluszek cielęcy . Możemy polać keczupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !