Sposób przygotowania

W misce mieszamy mąkę,proszek do pieczenia,sól i cukier. Masło roztapiamy w rondelku,pozostawiamy do ostudzenia. Do innej miski wbijamy jajko,dolewamy mleko i mieszamy. Do składników sypkich wlewamy jajko z mlekiem i rozpuszczone masło,dobrze mieszamy wszystkie składniki. Dodajemy jagody i jeszcze raz mieszamy. Wypełniamy foremki (około 3/4 objętości). Pieczemy 25 minut w temperaturze 200 stopni. Polewamy polewą czekoladową według własnego przepisu. Można je robić z innymi owocami np. malinami,truskawkami lub jabłkami. Polecam!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Przepis pochodzi z książki Beaty Lipov \"Dzieciaki do kuchni\" polecam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kaska14665@wp.pl

    musza być przepyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają bardzo ładnie,,i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !