Sposób przygotowania

Mięso podzielić na większe kawałki i zarumienić na rozgrzanej oliwie z obu stron razem z posiekaną cebulką. Zalać wodą i dusić ok. 30 min. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w ćwiartki i dodać do mięsa. Dodać estragon, pieprz i sól. Dusić jeszcze ok. 20 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe jaki mają smak jeszcze nie jadłam takich:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a to rarytas ,mięsa koziego nie jadłam i chyba nie będzie takiej okazji.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    nigdy nie jadłam mięsa koziego i jestem ciekawa jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !