Sposób przygotowania

Szynkę surową namoczyć w zimnej wodzie ok.10 godz. Wyjąć i odsączyć. Z mąki i wody zrobić gęste ciasto. Szynkę dokładnie oblepić w przygotowanym cieście. Dać na brytfankę i wstawić do piekarnika na ok.1,5 godz. w temp. 180stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kiedyś pamiętam tak moja mamusia robiła i zapachu było całe mieszkanie....
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    swietny pomysl!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    tak zrobiona musi być smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie takie mięsko to by smakowało......

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !