Sposób przygotowania

W 2 szklankach przegotowanej wody rozpuścić 2 galaretki i 2 tabliczki białej czekolady.Jak galaretka dobrze jest wymieszana dodać czekoladę i parze rozpuścić czekoladę.Przestudzić.Ubić śmietanę dodać do niej wiórki kokosowe i przestudzoną masę galaretkę z czekoladą.Biszkopty obtaczać w likerze położyć na spód blachy i wylać przygotowaną masę na trzy godziny wstawić do lodówki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kuszące! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pyszne ciastko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się smaczne ciasto:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    myślę, że warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    to ciasto jest przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    na okrągłej blaszce?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Fajne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    to ciasto jest bardzo kuszące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !