Sposób przygotowania

Boczek pokroić w słupki, cebulę w pół krążki i podpiec delikatnie na patelni. Dodać troszkę wody i dusić pod przykryciem ok. 10 min. Po tym czasie dodać starte jabłka na grubych oczkach i dusić jeszcze 5 min. Przygotowaną potrawę posypać papryką i pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taki boczek ale jabłka nie dodawałam, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z jabłkami nie jadłam,warto wypróbować Twój przzepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !