Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, zalewamy wrzątkiem i gotujemy pod przykryciem, dodając olej, sól , pieprz i majeranek. Pod koniec gotowania dodajemy obrane i pokrojone drobno jabłka, gotujemy, aż będą miękkie. Doskonały dodatek do pieczonego i smażonego mięsa.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna ta kapusta:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do goloneczki by się nadawała?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ja myślę :)
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    z jabłkiem kapusty takiej nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !