Sposób przygotowania

Gotujemy podgardle i korpusy razem z grzybami wymoczonymi, po ugotowaniu mięso oddzielamy od kości i mielimy , nawet dwukrotnie, mielimy też namoczoną wcześniej bułkę.
Do miesa dodajemy jajka i przyprawy, sporo gałki , bo ona nadaje smak , wkładamy do wysmarowanej foremki i pieczemy w nagrzanym piekarniku około 1 godziny,

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobry pomysł z tym pasztetem. Muszę też zrobić, może nie identyczny ale pasztet :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !