Sposób przygotowania

Ryby rozmrozić, opłukać, osączyć i posypać curry, pieprzem cytrynowym i solą. Wstawić na chwilę do lodówki. Ryby panierować w jajku i bułce tartej i usmażyć na oleju. Przełożyć do posmarowanego olejem naczynia żaroodpornego, na każdym kawałku ryby położyć po 2 plastry pieczarki i posypać żółtym serem. Zapiec w temp. 200 stopni ok. 15 minut, aż ser się rozpuści i lekko przyrumieni.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    super pomysł, inny sposób na rybkę!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Podobnie zapiekam rybki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita ta rybka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetny sposób na rybkę, przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ja robię z łososiem, ale ta też wygląda super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !