Sposób przygotowania

Umyć i osuszyć karkówkę. Cebulę i czosnek przecisnąć przez praskę do czosnku lub bardzo drobno posiekać. Rozetrzeć z dużą szczyptą soli. Oliwę wymieszać z octem balsamicznym, dodać cebulę z czosnkiem. Plastry karkówki moczyć w marynacie i posypać każdy z obu stron przyprawą do karkówki. Ułożyć mięso w dowolnym naczyniu i zalać pozostałą marynatą. Wstawić na noc do lodówki. Osączyć z zalewy i piec na grillu z obydwu stron. Mięso jest na prawdę bardzo soczyste i smaczne.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mniamciu! to kiedy ten grill???
  • 8
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uwielbiam karkówkę z grilla:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Jak ja lubie karkóweczke, czas na grilla!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Karkówka z grilla jest po prostu wspaniała!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !