Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka fasolowo-kukurydziana zrazowym makaronem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 garść
Makaron razowy 1 garść
kukurydza w puszce 1 szt
natka pietruszki
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka fasolowo-kukurydziana zrazowym makaronem

Makaron gotujemy w odzie lekko osolonej .Odcedzamy i studzimy .Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie odcedzamy i studzimy . Dodajemy fasolkę do makaronu .Kukurydze odcedzamy .wszystko razem mieszamy dodajemy posiekaną natke pietruszki.Doprawiamy oliwą solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 20.11.2011 20:16
jak kolorowo
mikrusiak 20.11.2011 13:20
smacznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak