Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić na 10 kwadratowych części. Tuńczyka osączyć z oleju, podzielić na 10 części.Na środek każdego kawałka ciasta nałożyć tuńczyka,złożyć na pół po przekątnej i dobrze skleić brzegi.Posmarować rozmąconym żółtkiem i posypać sezamem.Piec zgodnie z instrukcją na opakowaniu ciasta francuskiego.Można podawać gorące i zimne. Smakują super.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    z tuńczykiem? ot, ciekawostka...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    muszę koniecznie wypróbować ten przepis
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    do wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Nie probowalam, ale to propozycja dla niespodziewanych gosci, czyli cos na szybko...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !