Sposób przygotowania

Masło rozpuścić w garnku, wrzucić pokrojoną cebulę i pokrojonego pora, smażyć ok. 3-5 min. Dodac posiekaną pietruszkę i ziemniaki w talarki, próżyć całość następne 5 minut. Dodać ryż, zamieszać i poczekać aż się zeszkli ok. 1-2 minut, wlać ok. 1-1,5 litra bulionu - może być z kostki, gotować aż ryż będzie miękki. Można posypać żółtym serem przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawa jestem jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka98

    wygląda fajnie, bardzo lubię dania z pora chętnie spróbuję tej zupy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też mam na nią ochotę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobra
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    smaczna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa...
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !