Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg gotowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 sztuki
bulion warzywny 1 litr
masło 1/4 kostki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg gotowany

Pstrągi wypatroszyć, ugotować w bulionie. Delikatnie posolić. Po ugotowaniu wyjąć, obłożyć piórami masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 16.04.2012 23:28
ooooooooooooooooooo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak