Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z 5 rodzajów fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka
cebula
por
sól
pieprz
fasola czerwona 10 gram
fasola czarna
fasola biała
fasola zielona
fasola Jaś
śmietana 2 łyżki
bulion 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z 5 rodzajów fasoli

Warzywa obrać, umyć, drobno pokroić. Bulion zagotować, wrzucić warzywa, ugotować do miękkości i zmiksować. Doprawić solą i pieprzem, dodać wszystkie rodzaje fasoli. Gotować na małym ogniu ok. 30 minut. Zabielić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak