Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtko jajek 6 sztuk
cukier waniliowy 1 opakowanie
cukier 1 szklanka
mleko 1/2 litra
spirytus 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Ajerkoniak

Żółtka utrzeć cukrem i cukrem waniliowym. Dodać mleko, wymieszać. Na końcu wymieszać ze spirytusem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 09.01.2012 00:33
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak