Sposób przygotowania

Ciasto zagniatamy szybko i odstawiamy na 30 min do lodówki.Po tym czasie wałkujemy i tniemy na cienkie paski ok 2 cm szerokie i długie ok 15 cm zależy jakie mamy foremki Masę robimy tak ucieramy margarynę z cukrem i dodajemy ostudzony budyń na koniec troszkę jakiegoś alkoholu i napełniamy rurki rękawem cukierniczym

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    cudowny przepis! gdybym mogła to zagłosowałabym na ten przepis 10 razy!
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    hehe my uwielbiamy rurki mój syn potrafi zjeśc ich mnóstwo
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda że zajmuje to mnóstwo czasu
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    najlepsze z ciasteczek są rurki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Muszę spróbować zmodyfikować przepis na bezmleczo-bezjajeczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    pycha ;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    uwielbiam rurki, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dodaję do swojej księgi, koniecznie muszę wypróbować:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a ja dziś robię ,ale ze smeitaną , myślę że też będą pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    strasznie żałuję że nie mam foremki do rurek :(
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Też czasem robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !