Sposób przygotowania

Kotlety umyć i rozbić.Musztardę , majonez, przyprawę, pieprz, sól i paprykę wymieszać, powstałą emulsją nasmarować kotlety, odstawić na 30 min. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Wydaje się być smakowity. Wygląda apetycznie a treść zachęca do wypróbowania we własnej kuchni. Pięknie Pani Henryko. Do zapisania, zapamiętania ... zrobienia ... ach do zjedzenia ! ... hmm to jest TO !
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    bardzo marnej jakości zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna wersja kotletów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !