Sposób przygotowania

Pierś kurczaka umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić w paski lub kostkę, oprószyć przyprawą do dań kuchni meksykańskiej i usmażyć na rumiano na oliwie z oliwek. Z majonezu i keczupu zrobić sos: wymieszać majonez i keczup w proporcji 1:1. Naleśniki posmarować sosem, na boku – pozostawiając od dołu trochę miejsca - ułożyć: posiekaną kapustę pekińską, oczyszczoną z gniazd nasiennych i pokrojoną w paski paprykę, pokrojony w półplasterki pomidor, pokrojony w plasterki ogórek kiszony oraz usmażoną pierś kurczaka, wszystko polać jeszcze sosem. Zwinąć naleśnik zaginając najpierw dół naleśnika do środka a następnie zawijając w rulon. Ilość składników włożonych do środka musi być taka, aby naleśnik można było bez problemu zwinąć w rulon.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna alternatywa
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.apetyczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !